Preloader
Widget Image

Пекарна “Сладка фабрика“ се намира в столичния квартал „Лозенец“ на тихо място. Предлагаме уютен интериор, а отвън може да се насладите на спокойствие в зелената ни градина. Вече 4 г. полагаме усилия да оправдаем доверието на нашите клиенти и да привличаме нови. Стараем се да го правим не само с качествени продукти, но и с лично отношение.

0888 96 46 26 sladkafabrika@gmail.com гр. София, ул. Крум Попов 51-55

Харесайте страницата ни във Facebook

Общи условия за ползване на Sladkafabrika.com

Уебсайтът sladkafabrika.com е интернет магазин. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от Сладка фабрика.

Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между Сладка фабрика (наричан по-долу sladkafabrika.com) и потребителите на електронни услуги, намиращи се на домейн sladkafabrika.com

Използването на всички хипервръзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на sladkafabrika.com продукти, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.

Сладка фабрика си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително предупреждение или анонсиране.

 

Регистрация

Заявка за закупуване на продукти може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас, има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данните за доставка.

Сладка фабрика НЯМА да изпълни Вашата заявка, когато предоставените данни не са достоверни.

 

Защита на личните данни

Sladkafabrika.com се задължава да защитава предоставената при регистрацията в уебсайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно. Прочетете цялата информация в раздел Политика на поверителност.

 

Авторски права

Сладка фабрика Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на sladkafabrika.com, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин sladkafabrika.com и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този уебсайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

 

Права и задължения, съгласно ЗЕТ и ЗЗП

Съгласно ЗЕТ и ЗЗП sladkafabrika.com е длъжен да предостави на потребителите си непрекъснат достъп до следната информация:

Име и адрес на фирмата – гр. Сoфия, ул. Позитано 169А, фирменa пекарна гр. София, ул. Крум Попов 51, тел: +359 889 626 222, e-mail: sladkafabrika.com.

Основните характеристики и информация за всеки продукт са подробно описани на отделна страница за представяне.
Органът, който осъществява контрол върху дейността на онлайн магазин sladkafabrika.com е Комисията за защита на потребителите.

Всички цени на продуктите, указани в уебсайта sladkafabrika.com, са в лева с включено ДДС и важат за 1 брой. Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите, нея може да видите на страницата Как да поръчам?

Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

 

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на sladkafabrika.com. Не носим отговорност за достоверността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на уебсайта, след регистрация или въвеждане на име и валиден имейл адрес.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на уебсайта sladkafabrika.com.

Няма да се публикуват и ще се премахват всички коментари от уебсайта, които представляват:

– търговска реклама
– нецензурни изрази
– обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа
– порнографско съдържание
– лични данни
– URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

 

Рекламации

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.

Политика за приемане и удовлетворяване на рекламации на Сладка фабрика 

Сладка фабрика ще бъде при Вас с поръчката Ви в рамките на срока, който е уговорен предварително.

Условия за доставка са посочени в раздел Как да поръчам?

СЛАДКА ФАБРИКА гарантира, вкусовите характеристики и хранителни качества на доставените продукти по Вашата поръчка в рамките на срока на годност и условията на съхранение.

След този срок на годност и при неспазване условията на съхранение, СЛАДКА ФАБРИКА не носи отговорност за вкусовите характеристики и хранителни качества на доставените продукти.
При констатиране на несъответствие между Вашата поръчка и доставените продукти в количествено и качествено отношение, Вие имате право да предявите рекламация, съгласно Закона за защита на потребителите. За целта е необходимо да проверите поръчката си при приемането в присъствието на нашия доставчик.  В случай, че сте приели поръчката и подписали придружаващия протокол, вие декларирате че я приемате без забележки. Ако Вашето уведомление за рекламация е направено след като сте приели поръчката и разписали протокола за доставка,  СЛАДКА ФАБРИКА не се задължава да следва политиката за приемане на рекламации.

При предявяване на основателна рекламация от Ваша страна ние ще заменим продукта ви с нов, по-възможно най-бързия начин или ще възстановим сумата на стойността на сгрешения продукт.
Във всички случаи на неточно изпълнение на Вашата поръчка, с изключение на тези свързани с не доставен артикул/продукт, Вашата рекламация ще бъде призната за основателна, само ако представите на доставчика продукта, от който сте останали недоволни в пълния му размер.
Гаранциите за време не се отнасят до всички поръчки. Всеки клиент ще бъде своевременно информиран за времето на доставка, докато прави своята поръчка или в последствие.
Настоящата Политика за приемане и удовлетворяване на рекламации, не се прилага при възникване на форсмажорни обстоятелства, в това число и при възникване на причини свързани с неблагоприятни метеорологични условия.